Дори звездите обичат  SWAG подаръците! Още една добра причина да подарите рекламни чанти на своето събитие

Тази статия още веднъж доказва , че добре познатото клише: “всички обичат подаръци” е напълно вярно. Всички звезди, присъстващи на церемониите за връчване на филмовите награди на MTV, никога не си тръгват от тях с празни ръце, дори да не са грабнали някоя от златните статуетки. През годините, организаторите на събитието раздават какви ли не подаръци, за да насърчат известните личности да присъстват или участват в церемонията, гледана от милиони хора по целия свят. Разбира се, и тази година не направи изключение.

“Когато хората вървят по червения килим, те ще дискутират номинациите, участниците или просто кого най-много биха желали да срещнат”, споделя един от актьорите, присъствали на тазгодишните филмови награди на MTV. “Е, всичко това са глупости”, допълва той смеейки се, “Всички те искат подаръците!”

И все пак може би си задавате въпроса какво всъщност е толкова ценното в swagbags? Или иначе казано, защо хората толкова желаят промоционалните подаръци, с които са пълни те? Рекламните чанти винаги са били и ще бъдат прекрасен начин да покажете на някого, че цените неговото присъствие на своето събитие, било то конференция, семинар или церемония с награди.

Промоционалните подаръци са изключително ефективен начин за реклама. Нищо не доказва това твърдение по-добре от факта, че най-известните церемонии за музикални и филмови награди в целия свят разчитат на тази стратегия. Наградите “Оскар”, наградите “Грами”, а както вече разбрахте и МТV наградите, всички те подаряват на присъстващите фантастични swag чанти, пълни с изненади. Всяка година, или поне през последните десет, бюджетът за приготвянето на една рекламна чанта надхвърля $20,000.

MTV-Movie-14-Gift-Bag-600x450

Снимка: съдържание на MTV swag bags 2014 http://www.mtv.com/ontv/movieawards/archive

Малко преди церемонията тази пролет, MTV разкри ексклузивното разнообразие от подаръци, на което присъстващите на събитието щяха да се насладят. Звездите, си тръгнаха от тазгодишното шоу с някой от най-желаните предмети в Холивуд. Swag чантите съдържаха модерни и луксозни подаръци, включващи игрална конзола “NVIDIA”, бижута Holstad & Co. and Ronaldo и луксозен престой в хотел“YasicaMountainEcoCenter”в Доминиканската Република.

Оригиналните “MTV swag bags” бяха изработени от фирмата “Backstage Creations”. За любопитните да узнаят какво още съдържаха те, в допълнение, звездите получиха още часовници от нашумялата марка“G-Shock”, преси за коса от “HairArt”, преносимо зарядно Powerocks, новата електрическа четка за зъби Oral-B® BLACK 7000 и със сигурност най-захарния подарък- шоколадови бисквитки “Hoffman’s Chocolate Oreos”, декорирани с логото на музикалната телевизия MTV.

Бисквитки с вашето лого, какъв по-сладък и интересен начин да рекламирате компанията си. Може да използвате този вкусен начин за брандирано представяне и на своето събитие. А защо не и всяка друга щура идея, която ви хрумва в момента?

MTV Movie awards 2013 Gift bags2

Снимка: съдържание на MTV swag bags 2013

Разбира се, всички сме наясно, че не всяко събитие притежава същия бюджет за рекламни подаръци като MTV. Но заедно с екипа на SWAGBAG.EU можете да изградите перфектната концепция за рекламни чанти и брандирани подаръци. Нужни са ви само доза желание и две щипки въображение. За креативния дизайн и качествената изработка може да се доверите на нас!

1 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *