За нас ще бъде истинско удоволствие да се запознаем и да работим съвместно при създаването на цялостната концепция  и изработка на рекламни чанти, и подаръци за Вашето събитие. В зависимост от формата му (конференция, семинар, презентация, фирмено, спортно или благотворително събитие), аудитория и посещаемост, ние ще Ви предложим интересни идеи за рекламни чанти и подаръци, които да зарадват присъстващите, да ги накарат да говорят и да си спомнят за Вашето събитие дълго след като то е приключило. 

Моля, попълнете формуляра в секция СТАРТИРАЙ ПРОЕКТ или се свържете с нас:

ПРОМО КОНСУЛТ ООД   

Адрес: София 1421, ул. Акация 15, ет. 4

Тел.:  (02) 8653212

Моб. Тел.:  0887 777927

E-mail: swagbag@swagbag.eu


Вижте по-голяма карта

 

ЗА “ПРОМО КОНСУЛТ” ООД

“Промо Консулт” ООД e основана през 2010 година. Основните дейности на фирмата са дизайн, изработка и разпространение на рекламни подаръци. Ние сме консултанти, а не само вносители, производители и дистрибутори на фирмени и промоционални подаръци. При нас ще получите професионален съвет и адекватно решение. Ние знаем, че когато фирмените и промоционални подаръци са подбрани правилно имат много по-добра възвръщаемост на инвестициите от някои традиционни рекламни канали.

Нашите цели не са лесни: 

Искаме да печелите от Вашите рекламни подаръци, да виждате усмивките и признателността на Вашите клиенти, партньори или служители, когато ги получат.

С какво можем да сме Ви полезни:

– Консултиране при избор на програма за рекламни подаръци;

– Консултиране и проучване при избор на рекламен продукт за фирмен или промоционален подарък;

– Консултиране при избор и методи за надписване на рекламните подаръци;

– Изготвяне на графичен дизайн и дигитална мостра на Вашия рекламен подарък;

– Опаковка и разпростравевие на рекламни и промоционални подаръци.

Работим с ентусиазъм и вдъхновение, независимо от това колко е голям проекта. Изпипваме всеки един детайл, за да доставим най-интересните и впечатляващи рекламни подаръци, които да са съобразени с Вашите цели и бюджет.

Ние измерваме нашия успех с това, до колко добре сме посрещнали нуждите на клиента и дали чрез рекламните подаръци, които сме доставили са постигнати желаните резултати.

За повече информация посетете нашия сайт за фирмени и промоционални подаръци www.promoconsult.net 

РЕКЛАМНИ ПОДАРЪЦИ