BBLF Olympics

Български форум на бизнес лидерите (БФБЛ) е водещата бизнес организация в България, промотираща ценностите на корпоративната социална отговорност (КСО).

Какво е BBLF Olympics?

Олимпиадата на БФБЛ е спортно събитие, създадено за забавление и почивка на всички членове на Форума и техните семейства, както и на други представители на бизнеса в България, дипломати, държавни служители и политици, спортисти, журналисти и приятели на БФБЛ. В рамките на един ден хората на бизнеса мерят сили на спортния терен в различни олимпийски и неолимпийски дисциплини, сред които футбол, баскетбол, волейбол, тенис, дартс, шах, табла, салса и др.

Датата на събитието: 28 юни 2014 г.

Мястото: Англо-Американското училище в Панчарево

Кой участва в BBBLF Olympics?

Непринудената атмосфера и приятните емоции ежегодно събират внушителен брой участници: представители на големите български и международни компании, политици, представители на дипломатически мисии и на медии.

Очакван брой участници 300.

Какво Ви предлагаме:

Възможност да промотирате Вашият бранд, продукт или кампания пред участниците в събитието. Спонсортвото на принципа на споделените разходи Ви дава възможност да стигнете гарантирано до всички участници и да оставите траен спомен у тях. Може да участвате със свои рекламни и/или информационни материали, рекламен подарък или ваучер за отстъпка в чантата на събитието – Swag bag.

СПОНСОРСКИ ПАКЕТ SWAGBAG – 500 Евро, включва:

• Лого на компанията на транспарантите за Олимпиадата.

• Транспарант на компанията на мястото на Олимпиадата.

• Лого на компанията на билетите за Олимпиадата като Спомоществовател.

• Банер на компанията с размер 120 x 240 пиксела на началната страница на интернет сайта на БФБЛ (www.bbfl.bg) за 1 месец.

• Обявяване на компанията като Спомоществовател във всички материали за медиите, във вътрешната комуникация до членовете на БФБЛ и на откриването на събитието.

• Лого върху специално изработена за събитието раничка – подарък за всеки присъстващ и възможност да се предостави рекламен подарък или информационни материали като част от съдържанието.

• 2 безплатни пропуска за събитието.

При интерес може да се свържете с Албина Легурска и Гергана Златинова от Swagbag.eu, упълномощени с изготвянето на чантите за събитието.

За контакти:

Албина Легурска – 0877 777927

Е-mail: albina@swagbag.eu

Гергана Златинова – 0877 947774

E-mail: zlatinova@swagbag.eu

Повече информация за спонсорските пакети можете да намерите ТУК.

Снимки на събитието можете да разгледате ТУК

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *