Eventex Congress 2015

За втора поредна година  SWAGBAG.EU ще изработи чантите за Eventex Congress 2015, който ще събере на едно място събитийни професионалисти от над 30 страни.

1902848_10152270913604493_344110991_n

Eventex Conference 2014. Източник: Web&Events

Eventex Congress 2015 ще се проведе на 25-26 февруари 2015 в Интер Експо Център. През двата дни Ви очаква разнообразна програма, вдъхновяващи лектори, нови професионални контакти, забавления и церемония по награждаване Eventex Awards Гала церемония.

На 25-ти Февруари програмата на събитието ще е под влияние на новите технологии, които да Ви помогнат при организирането и провеждането на събития. Ще разберете:

1. Каква е възвръщаемостта на инвестицията (ROI) при употребата на новите технологии при организирането на събития – лектор Виктор Нейндорф

2. От Печатно към Дигитално: Наръчник на купувача – вътрешна информация от експерт-технолог – лектор Уейн Морис

3. Как да използвате технологиите за събития, за да генерирате ценни данни за събитието – лектори Майк Пидок и Уил Ферни-Уитинкстал

4.TikiTakaTicketing: Топ софтуерни решения и функционалности – лектор Михаел Хайпел

5. Създайте бъдещето на събитията днес! – лектор Жураж Холуб

Пълната програма за 25-ти февруари 2015 можете да видите ТУК.

Ако закупите Awards Pass, Silver Pass или Gold Pass вечерта от 19,30 часа на 25-ти февруари може да отидете на Eventex Awards Гала церемония, която ще се проведе в Rainbow Plaza.

programm-awards-2

Eventex Awards 2014. Източник: http://eventex.co/awards/

През втория ден на събитието – 26-ти февруари 2015 г. от 9,00 часа сутринта започва сесията за Маркетинг на събития, в която ще научите от топ експерти как да рекламирате и продавата успешно Вашето събитие. Ще научите:

1. Иновативна експлозия: Пробивни стратегии за продажби, маркетинг и иновативни идеи как да накарате света да говори за вас – лектор Алекзандър Блас

2. 21 начина да продавате повече места за вашето събитие с един единствен уебсайт – лектор Борил Богоев

3. Нова генерация спонсорство: същото вино в различна бутилка! – лектор  Линда Перейра

4. Изкуството за разказване на истории за насърчаване на ангажираността на публиката и стимулиране на продажбите – лектор Джеймс Морган

5. Как да привлечете масова публичност за вашето събитие безплатно – лектор Джеръми Николас

За програмата на 26-ти февруари 2015 можете да видите ТУК.

След като победителите са вече известни, след като са изминали двата дни на нетуъркинг, интерактивни обучения и споделяне на знания, е време за парти в Fabrica 126.

Както виждате програмата е обещаваща и интересна. Eventex Congress 2015 е събитието на годината, което трябва да се посети от всеки, който се занимава с организиране на събития и съпътстващи услуги, за да “свери своя часовник”. Билети за събитието можете да закупите от ТУК .

Ние ще сме там и ще се радваме да се видим и запознаем!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *