13-та Олимпиада на бизнес лидерите

За трета поредна година Промо Консулт успешно участва с бранда Swagbag.eu на 13-та Олимпиада на бизнес лидерите.

Олимпиадата на бизнес лидерите отново събра представители на едни от най-успешните компании в страната. Това бе 13-то поред издание. Събититето се състоя на 25 юни 2016 г. в Англо-американското училище в София. Над 450 мениджъри и служители и техните семейства взеха участие в ежегодния спортен празник, който цели да популяризира социално отговорното поведение на бизнеса и стремежа към активен и здравословен начин на живот.

Представители на 40 от най-големите компании у нас – членове и приятели на БФБЛ, се състезаваха за олимпийските купи и медали в общо 16 спорта, сред които футбол, баскетбол, волейбол, бадминтон, тенис на корт, тенис на маса,  дартс, канадска борба, шах, табла, карти и др.

BBLF2016_1

Нашата малка представителка Карина Йотова грабна 2-ро място в състезанието по катерене на стена на Walltopia и заслужено получи медал за това.

Новото тази година са новите брандове, които се появиха по време на Олимпиадата с представителни щандове, мостри за дигустация или подаръци в торбичката на събитието.

SWAGBAG.EU изработи памучните еко торбички за събитието и предостави част от подаръците в тях. Всеки от участниците получи от нашите малки помощнички своя подарък и стартира състезанието с положителна емоция и снабден с фенската хорна на Swagbag.eu. Така посланието „We create buzz around your event” беше реално оправдано още при посрещането на гостите на входа. Наши партньори в торбичката с подаръци, които също подариха по нещо на участниците бяха – Алпен Фарма, Англо-американското училище и ББЛФ.

BBLF2016

Гостите на събитието опитаха късмета си и в традиционната лотария, където тази година бяха раздадени 70 атрактивни награди. Една от наградите беше и подаръкът от Swagbag.eu.

BBLF2016_2

Непринудената атмосфера, приятните емоции, съчетани с подаръците от swag bags на събието и наградите от лотарията, направиха денят специален за всички участници.

Благодарим на БФБЛ, че ни направиха част от това събитие и ни дадоха възможност да сме съпричастни в неповторимата му атмосфера.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *