Eventex Congress 2016

За трета поредна година  SWAGBAG.EU участва като партньор на Eventex Congress 2016, който събра почти 400 събитийни професионалисти от 25 страни на едно място.

Sofia Event Centre беше мястото, на което в рамките на два дни, на 17 и 18 март се проведе събитието. На 18 март в деня на конференцията програмата включваше вдъхновяващи лектори, нови професионални контакти, над 15 изложители с дегустации на храни и напитки и демонстрация на впечатляващи услуги за събития.

Тази година организаторите се довериха на SWAGBAG.EU за  изработката на лентите за баджове, които всеки посетител и лектор носеше.

Eventex_2016_PromoConsult

Също така по време на конференцията представихме на нашия щанд новите си продукти – брандирани лакомства и напитки за събития и маркетингови кампании.

Sweets-for-events_Eventex-2016

В рамките на деня щандът ни събра много посетители, които опитаха и получиха подаръци от нас: брандирани шоколадчета, бисквитки, курабийки с късметчета,бонбонки, сусамки, мюсли барчета, течен шоколад, минерална вода и натурален сок.

Показахме и нови нестандартно опаковани и брандирани промоционални подаръци, подходящи за масово раздаване по време на търговски изложения, професионални събития или конференции. Рекламни брошури с кърпички за екран или дори със саше с кремче , тефтерчета или лепящи листчета в комбинация с блистери хранителни добавки, дъвки или бонбонки, рекламни подаръци за спортни събития – хорни, шумни ръчички.

Eventex-2016-Tradeshow-gifts

Новост бяха и представените продукти за брандиране на щанд – покривки за маса и калъфки за стол с Вашето лого и послание с пълноцветен широкоформатен печат, както и 3 D постелки за земя, пред вашата маса или на входа на събитието.

Eventex_2016_PromoConsult1

И разбира се разнообразие от чанти за Вашето събитие – от различни материали, различни модели и размери. Чантите за събития са уникален начин да изпратите своето послание до всички участници в едно събитие, да бъдете пред очите им както по време на провеждането на събитието, така и след това, чрез подаръците, които всеки гост получава.

Промо Консулт и Swagbga.eu благодарят на организаторите от Web&Events за възможността да стигнат до всички участници в събитието и им пожелава успех и занапред.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *