РЕКЛАМНИ ЧАНТИ-РЕШЕНИЯ ЗА МАРКЕТИНГ И БРАНД МЕНИДЖЪРИ

Ние знаем колко е важно за Вас като маркетинг и бранд мениджъри да наложите на пазара, и да поддържате интереса към Вашето име, марка или продукт. Ето защо Ви предлагаме 3 решения за рекламни чанти, чрез които ще можете да постигнете желаните резултати:

MY SWAG BAG

MY SWAG BAG е решение, което Ви предлагаме, когато организирате собствено събитие и цялата концепцията на рекламните чанти е създадена за този момент. Те могат да станат еталон за стандарт на корпоративното събитие, да го направят запомнящо се и да накарат хората да говорят за Вашата фирма или търговска марка. В рекламните чанти можете да поставите малък фирмен подарък, продуктови мостри, каталози и други рекламни материали.

Прочети повече

Защо да използвате MY SWAG BAG, когато организирате собствени събития?

1. Когато подарявате рекламни чанти на Вашето събитие Вие показвате уважението и благодарността си към хората, които сте поканили.

2. Рекламните чанти са средство за затвърждаване на контактите Ви и възможност да спечелите лоялността на Вашите клиенти.  

3. Рекламните чанти са ефективен начин да представите нов продукт, като сложите в тях продуктови мостри и рекламни материали.

Какво Ви предлага MY SWAG BAG:

1.  Създаване на цялостна концепция за Вашите рекламни чанти, съобразена с темата на събитието,  Вашите цели и бюджет.

2. Изработка на рекламни чанти, фирмени (промоционални) подаръци и рекламни материали за събитието.

3. Опаковане на рекламните чанти и поставяне на продуктови мостри, фирмени (промоционални) подаръци и рекламни материали за събитието.

4. Доставка на рекламните чанти за събитието.

SWAG BAG EVENT SPONSOR

SWAG BAG EVENT SPONSOR е решение, което Ви предлагаме, когато искате да затвърдите Вашия имидж или да представите нов продукт (услуга).  Влагането на продуктови мостри и фирмени подаръци в рекламни чанти за събития и отбелязването Ви върху тях като спонсор са ефективно средство за рекламиране на вашата марка.  Те създават положително отношение, карат хората да говорят за вашия продукт и подтикват към последваща покупка. 

Прочети повече

Защо да използвате фирмени подаръци и продуктови мостри по време на събития?

 1. Продуктовите мостри и подаръци, които се разпространяват по време на събитие са с висока ефективност и висока степен на възвръщаемост на вложените средства, защото таргетират  участниците в събитието по географски и демографски профил. 

2. Продуктовите мостри и подаръци, които се разпространяват по време на събитие насочват вниманието на участниците и техните близки  към Вашата марка/продукт.

3. Вашата марка/продукт/фирма ще бъде част от невероятната атмосфера, която създава събитието и ще бъде положително асоциирана.

Какво Ви предлага SWAG BAG EVENT SPONSOR:

1. Проучване и предлагане на събития, в които да се включите с продуктови мостри или подаръци.

2. Преговори с организаторите на събитието.

3.  Създаване на цялостна концепция за Вашето участие.

4. Изработка на промоционален подарък и рекламни материали.

5. Опаковане и дистрибуция на продуктови мостри, промоционални подаръци и рекламни материали за събитието.

6. Предоставяне на отчет и оценка за събитието. 

SWAG BAG ANGEL

SWAG BAG ANGEL е решение, което Ви предлагаме, когато искате Вашата фирма да е съпричастна към определена кауза и Вашето име, марка или продукт да бъдат обвързани с нея. Влагането на продуктови мостри, фирмени подаръци в чантите на благотворителните организации и отбелязването Ви върху тях като спонсор са ефективно средство за рекламиране на вашата марка.  Те създават положителна емоция, карат хората да говорят за вашия продукт и подтикват към последваща покупка. 

Прочети повече

Защо да използвате фирмени подаръци и продуктови мостри за благотворителни събития?

 1. Предимство пред конкуренцията. Продуктовите мостри и подаръци, които се разпространяват по време на благотворителни събития насочват вниманието на присъстващите и техните близки към Вашата марка/продукт. Участието Ви като благодетел Ви дава възможност да заявите корпоративната си социална отговорност, да затвърдите пазарните си позициии и да спечелите лоялността на присъстващите на събитието. 

2.  Продуктовите мостри и подаръци, които се разпространяват по време на благотворителни събития са с висока промоционална ефективност и възвръщаемост на вложените средства, защото таргетират  участниците в събитието по географски и демографски профил. 

3. Вашата марка/продукт/фирма ще бъде част от невероятната атмосфера, която създава благотворителното събитие и ще бъдат положително асоциирани. 

Какво Ви предлага SWAG BAG ANGEL:

1. Проучване и предлагане на благотворителни събития, в които да се включите с продуктови мостри или подаръци.

2. Преговори с благотворителната организация.

3. Създаване на цялостна концепция за Вашето участие.

4. Изработка на промоционални подаръци и рекламни материали.

5. Опаковане и дистрибуция на продуктови мостри, промоционални подаръци и рекламни материали за събитието.

6. Предоставяне на анализ и оценка за събитието. 

eco-friendlyreС грижа към природата.

Ние се стараем да минимизираме отпадъците, които се получават в следствие на изхвърлянето на рекламни чанти, продуктови мостри и рекламни материали. Ето защо Ви предлагаме чанти от рециклирани, биоразградими и натурални материали.