РЕКЛАМНИ ЧАНТИ-РЕШЕНИЯ ЗА ОРГАНИЗАТОРИ НА СЪБИТИЯ

Ние предлагаме гъвкави и различни  решения за рекламни чанти при организиране на конференции, изложения, фестивали, семинари, благотворителни, корпоративни и спортни събития. Работим с ентусиазъм и вдъхновение независимо от това колко е голям проекта. Изпипваме всеки един детайл, за да доставим едни от най-интересните и впечатляващи рекламни чанти за Вашето събитие, съобразени с Вашите цели и бюджет.   

Защо да използвате рекламни чанти, когато организирате собствени събития?

1. Когато подарявате рекламни чанти на Вашето събитие Вие добавяте стойност. Показвате уважението и благодарността си към хората, които присъстват и евентуално са заплатили някаква такса за участие.

2. Създавате ефекта моментум. Карате хората да говорят и пишат за Вашето събитие.

3. Рекламните чанти са ефективен метод за разпространение на Вашите материали и на рекламните подаръци, продуктови мостри, талони за отстъпки, флаери или брошури, които са Ви предоставени от спонсорите.

4. Рекламните чанти за събитието са още един начин за представяне на спонсорите, от което можете да спечелите допълнително финансиране.

Какво Ви предлагаме:

1.  Създаване на цялостна концепция за Вашите рекламни чанти, съобразена с темата на събитието,  Вашите цели и бюджет.

2. Проучване и преговори с потенциални спонсори, които да се включат с продуктови мостри, подаръци или информационни материали в рекламните чанти на събитието.

3. Изработка на рекламни чанти, фирмени (промоционални) подаръци и рекламни материали за събитието.

4. Опаковане на рекламните чанти и поставяне на продуктови мостри, фирмени (промоционални) подаръци и рекламни материали за събитието.

5. Доставка на рекламните чанти за събитието.

eco-friendlyreС грижа към природата. 

Ние се стараем да минимизираме отпадъците, които се получават в следствие на изхвърлянето на рекламни чанти, продуктови мостри и рекламни материали. Ето защо Ви предлагаме чанти от рециклирани, биоразградими и натурални материали.